RÅDGIVNING

Vi tilbyder rådgivning til private og erhverv. Indretning af virksomhedslokaler, facadefornyelse eller ideoplæg til atriumgård eller udeområder ved virksomheden.  Boligfornyelse og indretning af beboelse. Rum, indretning og forandringer i haven.

Rådgivning og indretning – ude eller inde og kommunikation på et sprog alle kan forstå. Kort sagt unikke LØSNINGER helt nede på jorden.

Privat referencer : 1930′ Villa i Herning – 1935′ Villa i Århus – 1978′ Bolig i Silkeborg – 1985′ Bolig i Vejle – 2012 Luksus sommerhus i Juelsminde – m.fl.

Virksomhedsreferencer : DGI Huset Herning – Bo Concept -Trinity Hotel & Konference Center Fredericia – Skyttehuset Vejle – GF Forsikring m.fl.

Vi har løst mange forskellige opgaver store som små i løbet af de sidste 15 år opgaver. – Ude og inde, og endnu ikke fået 1 tegning kasseret. – Det er vi stolte af.

BOLIGINDRETNING

Trænger huset eller blot 1 rum til et helt nyt look tilbyder vi her omkostningslave løsninger, eller Costum Made løsninger.                                 Nye – kreative ideoplæg med en rød tråd hele vejen igennem boligen, som er tilpasset DIN personlige stil / økonomi. DU er godt begyndt med  bare 1 -2 times rådgivning. Timepris 600,-kr.ex.moms.ex.kørsel.

SALGSOPTIMERING

Salgsoptimering er nøgleordetfor en hurtig hushandel. Det tager rundt regnet fire minutter at gå rundt i en bolig. Det er den tid,  køber bruger på at danne sig et indtryk af boligen. Det gælder således om for sælger at gøre boligen så attraktiv som mulig for køber, for dermed at sikre sig en underskrift på slutsedlen.

PROJEKTSTYRING

Her er vi med fra start til slut, fra ideoplæg til færdig tegning , samtaler med danske underentreprenør, samt kontrol af projektet.

HAVEDESIGN

Vil I give Jeres have et nyt look eller skabe nye rum i haven , tilbyder vi rådgivning med plantevalg – belægning og materialevalg. I tillæg  kan man vælge totalløsningen hvor i får 1 stk A-3 håndtegnet tegning, evt. opmåling samt foto.  Drejer det sig om havetjek tilbyder vi en kort gennemgang af haven med forslag til små justeringer.

AUTO CAD

Ved  tilbygninger eller nybyggeri tilbyder vi at tegne Jeres projekt i Auto Cad. Klar til godkendelse til kommunen.

Ud fra de møder og samtaler vi har haft, sammensætter vi i fællesskab løsninger som ender ud i den endelige plan og tegning. I får således som kunde den bredeste vifte af ideer med på vejen.

 

Detailtegning

Vi tilbyder målfaste tegninger udført i Auto Cad af plan, snit og facader, konstruktionsbeskrivelse, redegørelse for u-værdier, redegørelse for højdegrænseplaner, bebyggelsesgrad o.lign. Tegningerne er hermed klar til kommunen for at opnå byggetilladelse. Prisen afhænger af projektets størrelse og antallet af rettelser, men vil typisk ligge på kr. 20.000 – 52.000,- ex. Moms. Energiberegning  4000,-kr ex. Moms