Dan Olsen er kreativ, iderig og kontaktskabende, som med fokuseret energi forfølger de opstillede mål. Dan er positiv og ser muligheder.
Axel Ørum Meier, Adm. direktør hos Jansson Gruppen A/S
Dan er en meget inspirerende person at arbejde sammen med og ikke mindst har han en veludviklet sans for detaljer, kvalitet og gode ideer samt har han ikke mindst et helt unikt blik for at udvikle et flot set up.
Jan Lindegaard, Facility & Compliance Director hos Fitness World
Jeg var så heldig at vinde en af de tidligere konkurrencer hos Dan, og i sidste uge var han så ude og kigge på vores lille landsted. Dan kom med rigtig mange gode ideer, det er vildt hvad der kan ændres i et hus bare ved at der kommer nye øjne på. Og Dan har virkelig ideerne til hvordan man optimerer sit hus, jeg glæder mig ihvertfald til at få lavet de ændringer vi fandt frem til 🙂
Janni Hauge Nordmark Andersen

Jeg har samarbejdet med Dan ved forskellige events og netværksmøder og oplever Dan som en meget engageret og kreativ person. Fuld af gode ideer og god til at skabe kontakt mellem mennesker.

Per Hein, Centerleder i Udviklingspark Vejle.
Super indlevelse i vore forestående projekter både havedesign og indretingsmæssigt køkken/allrum. Lyttende men også masser af ideer der er tilpasset vore ønsker og tanker – men den tilhørende nytænkning vi forventede. Vi har fået ændret stilen i vor bolig samt nye ideer til havanlæg. Dan har leveret både ideerne samt skabe (custom made;), reoler og sejl. Ikke sidste gang vi kommer til Dan for ideer.
Lars Bo Nielsen, Analytics and Business Insight
Vi har lige haft besøg af Dan, og det var en suveræn kreativ og konstruktiv rådgivning om boligforbedring – havde aldrig hørt om firmaet eller Dan før, men fandt det tilfældigt på nettet. Mange af vores bekymringer og ikke mindst rådvildhed om hvordan vi skulle gribe det an håndværks- og stilmæssigt er væk. Thx
Kristian Worm