Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning til private og erhverv. Indretning af virksomhedslokaler, facadefornyelse eller ideoplæg til atriumgård eller udeområder ved virksomheden. Boligfornyelse og komplette tegninger af tilbygninger eller indretning af beboelse. Rum, indretning og forandringer i haven.

Rådgivning og indretning – ude eller inde og kommunikation på et sprog alle kan forstå. Kort sagt unikke LØSNINGER helt nede på jorden.

Privat referencer : 1930′ Villa i Herning – 1935′ Villa i Århus – 1978′ Bolig i Silkeborg – 1985′ Bolig i Vejle – 2012 Luksus sommerhus i Juelsminde – m.fl.

Virksomhedsreferencer : DGI Huset Herning – Bo Concept -Trinity Hotel & Konference Center Fredericia – Skyttehuset Vejle – GF Forsikring m.fl.

Vi har løst mange forskellige opgaver store som små i løbet af de sidste 21 år. – Ude og inde, og endnu ikke fået 1 tegning kasseret. – Det er vi stolte af.

Boligindretning

Trænger huset eller blot 1 rum til et helt nyt look tilbyder vi her omkostningslave løsninger, eller Costum Made løsninger. Nye – kreative ideoplæg med en rød tråd hele vejen igennem boligen, som er tilpasset DIN personlige stil / økonomi. DU er godt begyndt med bare 1 -2 times rådgivning. Timepris 600,-kr.ex.moms og kørsel.

Salgsoptimering

Salgsoptimering er nøgleordetfor en hurtig hushandel. Det tager rundt regnet fire minutter at gå rundt i en bolig. Det er den tid, køber bruger på at danne sig et indtryk af boligen. Det gælder således om for sælger at gøre boligen så attraktiv som mulig for køber, for dermed at sikre sig en underskrift på slutsedlen.

”Uklargjorte boliger” resulterer meget ofte i prisafslag eller at liggetiden forlænges unødvendigt. Derfor vil det for mange sælgere være en rigtig god investering, hvis de bruger 10-20.000,- kr på at få boligens udtryk opdateret, for derved at at undgå et prisafslag på mellem 100.000 til 200.000,- kr.

– I USA har man i årtier haft den hovedregel, at op til syv procent af boligens værdi skal bruges til salgsoptimering. Noget vi her i landet ikke har haft så meget fokus på. Men hvis det betyder, at sælger både får solgt huset hurtigere og måske helt slipper for at give et afslag i prisen – eller i hvert skal give et minimalt afslag – så er de penge på alle måder godt givet ud.

Projektstyring

Her er vi med fra start til slut. Fra ideoplæg og færdig tegning til samtaler med Danske underentreprenør samt kontrol af projektet og diverse samtaler.

Havedesign

Vil i give Jeres have et nyt look eller bare skabe nye rum i haven , tilbyder vi rådgivning med komplet planteliste – belægning og materialevalg, pris: timeafregning a´600,-kr pr. time.

Eller brug vores totalløsningen hvor i får den endelige 1 til 2 stk A-3 håndtegnet tegning ( sendt med GLS ) i forholdet 1: 100 cm, der er afsat 2.5 time til rådgivning og skitseoplæg  tegnet på adressen evt. opmåling samt foto, pris : 9.600,-kr.

Priserne er ex. moms og plus kørsel.

Drejer det sig kun om et lille havetjek tilbyder vi en kort gennemgang af haven med forslag til små justeringer, afregnes pr. time.

AutoCad eller Revit

Vi tegner i første omgang alle vores skitsetegninger i hånden , således vi i fællesskab kommer med forskellige løsninger på selve opgaven, for derefter at kunne drøfte de rette valg  på hele projektet – inden vi tegner de endelige tegninger i AutoCad eller Revit til kommunen for at opnå byggetilladelse.

Detailtegning

Vi tilbyder målfaste tegninger udført i AutoCAD og Revit af alle facader , situationsplan, snit , konstruktionsbeskrivelse og redegørelse for u-værdier.

Tegningerne er hermed klar til kommunen for at opnå byggetilladelse.

Prisen afhænger af projektets størrelse og antallet af rettelser, men vil typisk ligge på kr. 17.000 – 30.000,- kr.

+ Evt. Energiberegning 3.500,-kr / varmetabsramme fra 3.300,-kr begge priser er ex. moms.

Obs:

Vi tegner ikke placering af  vand og el  med på vores tegninger, da det er tegninger til godkendelse hos kommunen og derfor ikke er en arbejdstegning til underentreprenør.

Hvis jeres omforandring af boligen kræver en ingeniørberegning  feks. hvis der skal væltes en bærende væg, vil der komme et tillæg for dette – da vi ikke er et ingeniørfirma men en tegnestue.